Welkom bij FlexOffice Nederland

Overal telefonisch bereikbaar en ondersteuning op afstand!

Telefoon

035-7676258

Bent u onderweg, op reis of in bespreking en wilt u wel graag telefonisch bereikbaar blijven? Dan is de flexibele telefoonservice van FlexOffice Nederland iets voor u. Met de telefoonservice van FlexOffice Nederland heeft u altijd een centraal aanspreekpunt, bent u continu bereikbaar en mist u dus geen belangrijke telefoontjes meer. U kunt ons inzetten zoals u dat wilt: tijdelijk, bij vakanties of continu.

Voordelen van de telefonische ondersteuning van FlexOffice Nederland:

• u bent altijd bereikbaar en weet wie heeft gebeld
• u geeft aan hoe u de afhandeling wenst
dan kunt u zich focussen op uw kerntaken als ondernemer
• u krijgt de service zoals u dat wilt, door maatwerk
onze telefoonservice is vriendelijk, klantgericht en professioneel

Werkwijze:

U stemt met ons af op welke wijze en wanneer u onze telefoonservice nodig heeft. U kunt vervolgens op elk gewenst tijdstip uw telefoon doorschakelen (hiervoor hoeft u ons niet vooraf in te lichten). Wij nemen de telefoon aan zoals dat is afgestemd in de overeenkomst; vervolgens schakelen wij door naar de juiste persoon binnen uw organisatie of handelen namens uw bedrijf het gesprek af. Vervolgens ontvangt u een e-mail met hierin de aantekeningen van het gesprek en de complete afhandeling hiervan.

Met onze telefoonservice hebben wij ruime ervaring in verschillende branches en vergroten wij de bereikbaarheid van startende ondernemers, MKB en grotere bedrijven, zoals de omroepen. Wij zijn geen callcenter maar een dienstverlenende onderneming die zich met enthousiasme inzet om de telefonische bereikbaarheid van ondernemers te vergroten, waardoor u meer omzet kunt behalen. Door onze persoonlijke benadering heeft de klant niet de indruk dat de telefoon wordt aangenomen door FlexOffice Nederland. Wij hebben niet één tarief dus passen wij onze dienst aan op uw vraag met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer: 035-7676258.

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create