Welkom bij FlexOffice Nederland

Overal telefonisch bereikbaar en ondersteuning op afstand!

Telefoon

035-7676258

Heeft u geen tijd om afspraken te maken met uw klanten? Groeit post- en agendabeheer u boven het hoofd? Heeft u tijdelijk een capaciteitsprobleem op uw secretariaat? Dan is de secretariële ondersteuning van FlexOffice Nederland iets voor u. Met de secretariaatsservice van FlexOffice Nederland heeft u altijd een flexibel inzetbare secretaresse bij de hand.

Voordelen van secretariële ondersteuning van FlexOffice Nederland:

wij beheren voor u het maken, wijzigen en inplannen van afspraken via Google agenda, Outlook agenda en offline
 het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoek, indien gewenst
verzorging van uw correspondentie, zoals (nieuws)brieven, rapporten en presentaties
op kritische wijze redigeren wij uw documenten, (nieuws)brieven, drukwerk etc.
• onze vriendelijke, stressbestendige en representatieve gastvrouwen dragen bij aan het succes van uw netwerkbijeenkomst
wij verzorgen uw facturatie en bellen uw debiteuren na

Werkwijze:

Voor deze en andere backoffice activiteiten schakelt u onze secretariaatsservice in. FlexOffice Nederland kijkt samen met u waar u behoefte aan en hulp bij nodig heeft. Onze professionele en enthousiaste secretaresses beschikken over goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden, hebben organisatie- en improvisatievermogen, zijn assertief, oplossingsgericht, accuraat, integer, klantgericht en stressbestendig. FlexOffice Nederland levert maatwerk voor verschillende doelgroepen, zoals startende ondernemers, MKB en grotere bedrijven zoals de omroepen. Wij hanteren niet één tarief dus passen wij onze dienst aan op uw vraag met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Graag spreken wij de mogelijkheden met u door. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 035-7676258.

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create